Milyen egy waldorfos buli? – Jó. Bővebben? – Nagyon jó.

Tovább is van, mondjam még?

Az esemény hívó szavában az állt, hogy már sokféle tevékenységre gyűlt össze a közösség, ezidáig ilyen mulatság/buli nem volt. A hívást nagyon nyitottan fogadta a közösség, ezt a 130 regisztráció is tanúsította.

A gyönyörű helyszínre megérkezve, mindenki könnyedén megtalálta helyét, ugyanis nem okozott különösebb gondot, hogy melyik asztalnál foglal helyet, hiszen mindenki ismerős – waldorfos volt. Már az első pillanattól kezdve tombolt a jókedv, az asztaloktól jövő önfeledt nevetések, társalgások hangjai jelezték, hogy mindenki remekül szórakozik.

A közösségi erő abban is megmutatkozott, hogy a tombolák rövid időn belül, mind elfogytak.

A tombolák sorsolásakor a korábbi, itt-ott feltörő nevetések halmozottan összekapcsolódtak, nagy kacagássá, tapsokká duzzadva és robbanva szét az utolsó nyeremény kisorsolásáig. Ez a fergeteges műsorszám Kolcsár Jocó érdeme. Minden egyes nyereményt a felkonferálás, a hozzá fűzött megjegyzések, “gondolatok” tettek egyedivé, különleges ajándékká.

Tovább is van, mondjam még?

A jó hangulat, a tánc, a jókedv hajnalig tartott, nem lankadt. A társaság – a szentgyörgyi waldorf-közösség: óvókák, tanítónők, tanárok és szülők – jelenlétével tette nagyszerűvé és felejthetetlenné ezt az eseményt.

Köszönöm, hogy Vagytok, és még sok szép közös élményt kívánok Magunknak!

Keresztes Erika, szülő